Svenska English Norska

VCI rostskydd.

2015-05-20

DraCor VCI

Drakens VCI produkter tillhör en ny generation av VCI som kombinerar världsledande korrosionsskydd med en hög ansvarsnivå för Er och vår personals hälsa.
De korrosionsinhibitorer som integrerats i filmen består enbart av naturliga extrakt och omdefinierar den toxikologiska säkerheten inom VCI produkter.
Dessutom är doseringen noggrant utprovad så att filmen uppfyller kriterierna för återvinning och optimering av resurser.
 
Drakens VCI · Äkta multimetallskydd - (galvaniserad) stål, aluminium, mässing, koppar, gjutjärn etc. · Omfattande godkännanden inom metallbearbetning och fordonsindustrin samt relevanta test vid BFSV, IKS och PIRA. · Transparent, lätt värme förseglade, hållbara och återvinningsbara · Vår VCI masterbatch är tillverkad av MetPro enligt kvalitetsstandarden DIN EN 9001/2008. · Korrosionsskydd för upp till 15 års lagring. (Beroende på förpackningskonstruktion.) · Vår VCI film finns i de flesta PE material.
 
·Godkänd för direktkontakt med livsmedel. · Låg, mild lukt och icke-allergiframkallande. · Kompatibel med TRGS 900 och TRGS 615
 
 
Drakens VCI Det optimala valet vid packning av rena och torra metallprodukter utan behov av skyddande oljor eller fetter. Filmen är enkel att använda och ingen rengörning av de förpackade produkterna krävs för vidare förädling.

Kommer Ni att hitta en bättre VCI-film som är säkrare att använda?
 
MetPro® Har revolutionerat produktionen av VCI masterbatch för film extrudering. De har avlägsnat nitriter samt aminer och ersatt dem av organiska föreningar och skapat ett förstklassig korrosionsskydd. Metpro VCI masterbatch är beprövat och betrott av fordonsindustrin.
Sitemap | Produktion:Brand Identity
CMS: KEYnet