Svenska English Norska

En vinnande filosofi

En flexibel samarbetspartner…

Flexibilitet är ett viktigt ledord för Draken. Flexibilitet i betydelsen att vi, genom att snabbt ställa om vår maskinpark, kan åta oss volymer från 500 kg och uppåt, men också i betydelsen att vi genom vårt nära samarbete med distributionsledet kan genomföra snabba leveranser till våra kunder. Därutöver är vi en flexibel samarbetspartner som alltid lyssnar på våra kunders individuella önskemål och levererar kundspecifika lösningar.

…Med hög teknisk kompetens

Vi har en hög teknisk kompetens och lång erfarenhet av att utveckla kundunika lösningar tillsammans med våra samarbetspartners. Som kund hos Draken har ni tillgång till tekniskt säljstöd och vi delar gärna med oss av vår kompetens och erfarenhet av plastindustrin.

Vi vågar påstå att vår flexibilitet, vårt höga tekniska kunnande, tillsammans med vår moderna maskinpark gör oss till en pålitlig partner. Vår förhoppning är att du som kund på samma sätt som oss värderar långsiktiga relationer, där vi tillsammans växer och utvecklas.

... Med modern maskinpark

Vår moderna maskinpark har möjlighet att snabbt ställa om sig för att möta våra kunders unika behov. Alltifrån det stora multinationella företagets behov av storskalig och effektiv produktion till den mindre reklambyråns behov av specialprofiltryck i små kvantiteter. Hos Draken ryms alla behov.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Sitemap | Produktion:Brand Identity
CMS: KEYnet