Svenska English Norska

Vi upplever störningar på vår växel

2018-08-08 Problem att ringa.

Vi upplever just nu problem med vår växel och kan inte ta emot eller ringa samtal.

 

Maila oss gärna på info(at)draken.se 

 


Vi söker nya medarbetare

2018-06-20 Vi söker ny medarbetare

Medarbetare till vår extruderingsavdelning

 

Vi söker en operatör till vår extruderingshall där vi tillverkar plastprodukter. Du kommer att ingå i ett skiftlag som består av 4 personer och kommer vara en viktig kugge i produktionen.  Arbetet är fysiskt och ställer krav på noggrannhet och kvalitetstänk.

 Arbetstiden är förlagd till ett förlängt 2-skift.

 Erfarenhet av filmblåsning, truck och B-körkort är meriterande.

 

 

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Jörgen Sabel på e-post: jorgen.sabel@draken.se eller telefon 0371-207 70.

Ansök via mail på mailadress: jorgen.sabel@draken.se med CV och personligt brev. Märk ansökan med Extrudering. Rekrytering sker löpande.


Draken i Reftele AB, Fabriksgatan 1, 333 75 Reftele
 


Säljadministratör/säljare

2018-03-07 Vi söker en Säljadministratör/säljare

Nu söker vi dig som är intresserad av att bli vår nya säljadministratör för att på sikt bli en av våra säljare.

Tjänsten innebär att du kommer att sitta som spindeln i nätet mellan försäljning och planering. För att lyckas skall du ha ett gott ordningssinne med positiv inställning till utmaningar. Tjänsten är heltid och vi tar för givet att du har bilkörkort, talar och skriver svenska flytande. Utbildning och erfarenhet är bra men vi bedömer din servicekänsla och vilja som mer betydelsefulla.

Tillträdesdag: snarast

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Lillemor Wallentin telnr 0371-20777 eller mobil 070-3017533.

 

Rekryteringen sker löpande och din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du via mejl till Lillemor.wallentin@draken.seeller via post märkt ”Säljare”.

 

Välkommen in i ett glatt gäng hos oss på Draken.


Utökad kapacitet på sopsäck

2017-11-20 Mer säck på rulle

Vi kan stolt meddela att vår nyaste investering nu är tagen i drift. Detta gör att vi nu har fri kapacitet på sopsäckar.

 

Vid intresse var god kontakta oss på: info(at)draken.se 

 


Vi söker erfarna extruderare

2017-09-05 Vi söker erfarna extruderare

Då vi är i ett expansivt skede söker vi erfarna extruderare inom filmblåsning. 

Dessa skickas till: jorgen.sabel(a)draken.se 

 


Ledig tjänst

2017-03-20 Vi söker underhållstekniker

Vi söker dig som är en duktig och driven Reparatör/Underhållstekniker.

Som reparatör/underhållstekniker på Draken kommer du att arbeta med service och reparationer av vår maskinutrustning med tyngdpunkt på förebyggande och förbättrande.
Du bör ha ett högt ansvarstagande och vara flexibel då en del jobb kommer akut. Du bör vara duktig att analysera och felsöka problem. Vi lägger stor vikt i de personliga egenskaperna men ser gärna att du har arbetslivserfarenhet eller dokumenterad utbildning inom något av områdena: Driftteknik, styr- reglerteknik eller hydraulik/pneumatik.

Erfarenhet från plastproduktion är meriterande.

Arbetet är en dagtidstjänst och kräver att du är självgående och strukturerad men samtidigt att du kan arbeta i lag. Då vi ser en ökad efterfrågan på våra produkter och att vi ständigt behöver förbättra oss kommer du att bli en viktig del i vårt förbättringsarbete.

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Tollmyr på e-post: ulf.tollmyr@draken.se eller telefon 0371-207 70.

Ansök via mail på mailadress: ulf.tollmyr@draken.se med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 9 april.
Draken i Reftele AB, Fabriksgatan 1, 330 21 Reftele


Ny medarbetare

2015-05-21 Välkommen Peter

Vi vill välkomna Peter Fränberg till oss. Peter kommer att axla rollen som underhållsansvarig och börjar här den 1/6.


VCI rostskydd.

2015-05-20 DraCor VCI

Drakens VCI produkter tillhör en ny generation av VCI som kombinerar världsledande korrosionsskydd med en hög ansvarsnivå för Er och vår personals hälsa.
De korrosionsinhibitorer som integrerats i filmen består enbart av naturliga extrakt och omdefinierar den toxikologiska säkerheten inom VCI produkter.
Dessutom är doseringen noggrant utprovad så att filmen uppfyller kriterierna för återvinning och optimering av resurser.
 
Drakens VCI · Äkta multimetallskydd - (galvaniserad) stål, aluminium, mässing, koppar, gjutjärn etc. · Omfattande godkännanden inom metallbearbetning och fordonsindustrin samt relevanta test vid BFSV, IKS och PIRA. · Transparent, lätt värme förseglade, hållbara och återvinningsbara · Vår VCI masterbatch är tillverkad av MetPro enligt kvalitetsstandarden DIN EN 9001/2008. · Korrosionsskydd för upp till 15 års lagring. (Beroende på förpackningskonstruktion.) · Vår VCI film finns i de flesta PE material.
 
·Godkänd för direktkontakt med livsmedel. · Låg, mild lukt och icke-allergiframkallande. · Kompatibel med TRGS 900 och TRGS 615
 
 
Drakens VCI Det optimala valet vid packning av rena och torra metallprodukter utan behov av skyddande oljor eller fetter. Filmen är enkel att använda och ingen rengörning av de förpackade produkterna krävs för vidare förädling.

Kommer Ni att hitta en bättre VCI-film som är säkrare att använda?
 
MetPro® Har revolutionerat produktionen av VCI masterbatch för film extrudering. De har avlägsnat nitriter samt aminer och ersatt dem av organiska föreningar och skapat ett förstklassig korrosionsskydd. Metpro VCI masterbatch är beprövat och betrott av fordonsindustrin.


Normpack.

2013-02-11 Draken kan nu erbjuda plastfolie för direktkontakt med livsmedel.

Drakens plastfolie är kontrollerad och certifierad av Normpack och kan användas för direktkontakt med de flesta livsmedel. Kontakta oss gärna för mer information.


Ny försäljningschef

2011-09-08 Vi har anställt en ny försäljningschef som börjar i oktober.

Närmre presentation kommer då.


1 2 
Sitemap | Produktion:Brand Identity
CMS: KEYnet